Akrobatski polčas v Stožicah!

Jutri, v torek, 20.1. ob 20.30 se v Stožicah obeta pravi košarkarski spektakel. Poleg odlične EuroCup LAST32 košarke (Union Olimpija – FC Bayern Muenchen) se obiskovalcem obeta tudi akrobatski show pod pokroviteljstvom klubskega partnerja Toyota Centra Ljubljana.

Med polčasom tekme bosta Stožice na noge spravila vrhunska akrobata F&B Acrobatics, ki sta slovenski publiki dobro znana iz oddaje Slovenija ima talent.

Toyota Center Ljubljana vsem navijačem pripravlja tudi ostala presenečenja. Z malo sreče in znanja boste lahko vikend preživeli s Toyota Aygom! V Stožicah ne bodo manjkale tudi Olimpijine Zmajčice, ki vedno navdušijo slovensko publiko.

Vse obiskovalce tekme prosimo, da si v izogib gneči in slabi volji zaradi čakanja v vrsti na blagajni pred Stožicami, priskrbijo svoje vstopnice že v predprodaji. Vstopnice v predprodaji lahko kupite na Eventimovih prodajnih mestih (Tivoli, Kino Šiška, Mestni trgu v Ljubljani, Citypark v Ljubljani, Citycenter v Celju in Europark v Mariboru) in Petrolovih bencinskih servisih. Vsa prodaja vstopnic se vrši preko www.eventim.si. Blagajna pred dvorano se na dan tekme odpre dve uri pred začetkom!

Vabljeni v Stožice!