Atmosferci in Cool Fotr okrepili Ekipo #ZmajevoSrce

Ekipi #ZmajevoSrce, ki jo sestavljajo ambasadorji KK Cedevita Olimpija, so se tik pred začetkom sezone pridružili Cool Fotr oziroma Jani Jugovic in avtomobilistični trio Atmosferci.

Po Trkaju, Juretu Koširju in Reneju Mlekužu, je Ekipa #ZmajevoSrce močnejša za nove člane. Prvemu triu ambasadorjev Cedevite Olimpije so se pridružili Saša Kapetanovič, Jure Gregorčič in Ciril Komotar, ki so javnosti bolj znani pod imenom Atmosferci, ter Jani Jugovic, ki ga na družbenih omrežjih lahko bolje spoznate kot Cool Fotra.

VEČ O EKIPI #ZMAJEVOSRCE

Zmaje bo torej tudi ob parketu spremljala močna zasedba ambasadorjev, ki bodo skušali košarko in Cedevito Olimpijo še bolj približati navijačem. Z izkušnjami in različnimi dejavnostmi, s katerimi se člani Ekipe #ZmajevoSrce ukvarjajo v svojem življenju, bo tudi ekipa ambasadorjev dodala svoj delček k mozaiku ljubljanskega kluba.

»Od trenutka zavedanja, da je košarka del mene, pa do tega, da sem pred Halo Tivoli ure in ure čakal na vstopnice, ter vse do danes, ko smo priča nekemu novemu košarkarskemu vetru v Ljubljani, je moje srce vedno bilo za Olimpijo. Tudi brez povabila s strani Cedevite Olimpije, da kot Atmosferci poskušamo košarko približati nekomu, ki se bolj zadržuje v naših, avtomobilskih krogih, bi bil tako ali drugače prisoten na tekmah,« pove Saša Kapetanovič, Ciril Komotar pa doda: »Veliko zadev se je s slovensko in morda predvsem ljubljansko košarko v zadnjih letih zgodilo, ki se morda ne bi smele. Sem in tja so bile narejene številne napačne poteze, a pomembno je gledati naprej. Vesel sem, da se v Ljubljano in Slovenijo vrača košarka na tako visoki ravni, in komaj čakam, da bom imel priložnost obiskati eno izmed tekem Cedevite Olimpije ter navijat za Zmaje. Pogrešal sem to, in veselim se nove sezone. Najbolj vesel pa bom, če bom v dvorani Stožice lahko videl polne tribune, in da bomo po dolgem času znova stopili skupaj in navijali tako, kot se za gre.«

»Izredno vesel sem, da se košarka vrača v Ljubljano s klubom, kot je Cedevita Olimpija, ki postavlja trdne temelje in srčno verjamem v uspeh te ekipe, moje ekipe. Olimpija je simbol Ljubljane in čeprav izhajam iz Gorenjske, je bila Olimpija vedno tisti moj klub za katerega sem navijal,« pa je ob pridružitvi Ekipi #ZmajevoSrce povedal Jani Jugovic.

Začetek nove tekmovalne sezone je že pred vrati. Moštvo Cedevite Olimpije bo v četrtek odpotovalo v Zagreb, že v petek ob 17.00 pa Zmaje čaka prva uradna preizkušnja sezone. V četrtfinalu Superpokala Lige ABA se bodo pomerili z beograjskim FMP-jem.