Brezplačen izlet na tekmo ABA lige za člane MOJE UNION OLIMPIJE

Vsem našim imetnikom članske kartice MOJA UNION OLIMPIJA pripravljamo BREZPLAČNO potovanje na tekmo Lige ABA! V soboto, 7. februarja 2015 bomo imetnike kartice Moja Union Olimpija popeljali v Banja Luko, kjer si bodo lahko BREZPLAČNO ogledali tekmo Lige ABA: Igokea Aleksandrovac – Union Olimpija Ljubljana!

KAKO SE PRIJAVIM?

Prijavite se preko e-maila: clanstvo@union.olimpija.com (za prijavo dopišite ime, priimek, telefonska številka) – POGOJ ZA PRIJAVO JE KUPLJENA KARTICA MOJA UNION OLIMPIJA ALI SEZONSKA MOJA UNION OLIMPIJA TER VELJAVNI OSEBNI DOKUMENT.

Prijave zbiramo do ponedeljka, 2. februar 2015 do 12.00 oziroma do  ZAPOLNITVE MEST!

Število mest je omejeno na 50! V primeru prevelikega števila prijav imajo prednost tisti, ki se bodo prijavili prvi.

OBVESTILO (19.1.2015): Prijave so zaključene, saj je še isti dan prišlo do zapolnitve vseh mest.

 

PROGRAM POTOVANJA:

ODHOD: v soboto, 7.2.2015 ob 8.00 izpred Tivolija.

1. dan: LJUBLJANA – ZAGREB – BANJA LUKA | srečanje s košarkarji, sprehod po mestu, pozno kosilo, ogled tekme Lige ABA: Igokea – Union Olimpija, druženje in zabava, prenočevanje

Odhod avtobusa izpred Tivolija v Ljubljani ob 8. uri zjutraj. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom čez mejni prehod Obrežje, mimo Zagreba do Okučanov in čez mejni prehod Gradiška v Bosno in Hercegovino. Srečanje in krajše druženje s košarkarji Uniona Olimpije v Laktaših, nato vožnja v Banja Luko. Po prihodu nastanitev v hotelu 3* v centru mesta, nato nekaj časa prosto za osvežitev, sprehod po mestu ali obisk trgovin, ki slovijo po zelo ugodnih cenah. Pozno popoldne prevoz na pozno kosilo (jedi na žaru), zvečer vožnja v Laktaše (cca 20 minut) in ob 21.00 ogled tekme Lige ABA: Igokea – Union Olimpija. Po tekmi prevoz do hotela, možnost zabave v mestu, prenočevanje.

2. dan: BANJA LUKA – DOLINA VRBASA – LJUBLJANA | zajtrk, ogled mesta, ogled kanjona reke Vrbas, kosilo

Po zajtrku ogled mesta z lokalnim vodnikom ali prosto. Videli boste Narodno skupščino Republike srbske, trdnjavo Kastel, Gospodsko ulico, Banske dvore, Narodno gledališče, cerkev Svete Trojice,... Po ogledu vožnja do kanjona reke Vrbas in ogled. Nato povratek v Banja Luko in nekaj prostega časa v mestu za osvežitev ali kosilo. Popoldne odhod iz Banja Luke, vožnja po avtocesti do hrvaške meje in naprej proti Sloveniji. Prihod v Ljubljano v večernih urah.

BREZPLAČNI ARANŽMA ZA ČLANE MOJA UNION OLIMPIJA VKLJUČUJE: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu, 1x prenočevanje z zajtrkom v dvoposteljnih sobah v hotelu 3* v centru Banja Luke, kosilo 1. dan, stroške cestnin, vodenja in organizacije potovanja.

DOPLAČILO: za enoposteljno sobo 20 EUR, za odlično kosilo 2. dan 14 EUR (za kosilo se boste lahko prijavili prvi dan na poti do Banja Luke in bo organizirano, če se bo zanj odločila večina potnikov, sicer boste zanj poskrbeli sami).

* V imenu KK Union Olimpija potovanje organizira Kompas d.d. turistična agencija. Program potovanja se lahko rahlo spremeni. Datum in ura tekme sta potrjena s strani Lige ABA.