Na hokej in košarko!

V soboto, 27.1. vas vabimo kar na dve tekmi v legendarno Halo Tivoli! Ob 17.00 potrebuje Petrol Olimpija vašo pomoč na obračunu v Ligi ABA, ko bomo gostili zasedbo Cedevite.

V soboto, 27.1. vas vabimo kar na dve tekmi v legendarno Halo Tivoli! Ob 17.00 potrebuje Petrol Olimpija vašo pomoč na pomembnem obračunu v Ligi ABA, ko bomo gostili zagrebško zasedbo Cedevite. Ko boste dodobra ogreli glasilke, pa vas vabimo tudi, da si z isto vstopnico BREZPLAČNO ogledate še hokejsko tekmo, ki sledi v ledeni dvorani, HK SŽ Olimpija : Red Bull Hockey Juniors ob 19.15! Z že kupljeno vstopnico za hokej, pa si lahko BREZPLAČNO ogledate tudi košarkarski obračun! Enako velja za kupce sezonskih in paketov!

Vstopnice za tekmo 18. kroga Lige ABA: Petrol Olimpija - Cedevita Zagreb (v soboto, 27.1. ob 17.00 v Hali Tivoli) so že v prodaji preko spleta www.shop.olimpija.com in na prodajnih mestih mojekarte.si. Vstopnice za tekme lahko kupite tudi na Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Blagajna v Hali Tivoli se odpre uro pred začetkom srečanja.