Cibona v Hali Tivoli

Petrol Olimpija bo v soboto, 23.12. ob 17.00 v Hali Tivoli gostila zagrebško Cibono.

Petrol Olimpijo v 13. krogu Lige ABA v Hali Tivoli v soboto, 23.12. ob 17.00 čaka izjemno pomembna tekma. V Ljubljano prihaja zagrebška Cibona. Zmaji si po 13. krogih delijo 6. mesto z istim rezultatom (5 zmag, 7 porazov) kot FMP, Igokea, Mornar in Cibona. Srečanje bo v neposrednem prenosu na Planet 2.

V Hali Tivoli bo z nami tudi maskota Zavarovalnice Triglav Kuža Pazi, ki bo prinesel simpatična praktična darilca za najmlajše obiskovalce tekme. Zmajčice bodo sodelovale pri obdarovanju občinstva z darilci Telekoma Slovenije. Vabljeni.

Vstopnice za tekmo 13. kroga Lige ABA: Petrol Olimpija - Cibona Zagreb (v soboto, 23.12. ob 17.00 v Hali Tivoli) so že v prodaji preko spleta www.shop.olimpija.com in na prodajnih mestih mojekarte.si. Vstopnice za tekme lahko kupite tudi na Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Blagajna v Hali Tivoli se odpre uro pred začetkom srečanja.

Gašper Okorn, trener Petrola Olimpije: »Izjemno pomembno srečanje za nas. Narediti moramo vse, da tekmo v Hali Tivoli dobimo. Želim si, da pokažemo boljši obraz, več energije in volje kot na zadnji tekmi proti Krki v slovenskem prvenstvu. Zbrati moramo zadnje atome moči pred prazniki. Zmaga v Ligi ABA proti Ciboni nam bi veliko pomenila za bolj umirjeno nadaljevanje. Zagrebčani so v vzponu kar se tiče pripravljenosti. V njihovi igri se veliko vrti okoli izkušenega Žorića, Tomasa in Rozića. Vse naviječe Petrola Olimpije bi povabil, da se nam pridružijo v Hali Tivoli v čim večjem številu. Njihova podpora nam veliko pomeni.«

Gregor Hrovat, kapetan Petrola Olimpije: »Upam, da nam uspe prikazati čim boljšo predstavo proti Ciboni v Hali Tivoli. Igramo v izjemno napornem ritmu tekem, ampak stisniti moramo zobe in dati vse od sebe, da v Ljubljani zabeležimo novo zmago v Ligi ABA. Cibona je dobra ekipa, predvsem pa izkušena, zato vem, da bo zelo težko srečanje.«