Hapoel in Amare Stoudemire prihajata v Ljubljano!

Union Olimpijo v sredo, 26.10. ob 20.00 v Stožicah čaka tekma 3. kroga 7Days EuroCupa. V Ljubljano prihaja zvezdniški Hapoel Jeruzalem.

Union Olimpija bo na tretji tekmi 7Days EuroCupa v Stožicah gostila zvezdniško zasedbo Hapoela iz Jeruzalema. Srečanje bo v sredo, 26.10. ob 20.00.

Hapoel, ki ima v svojih vrstah zvezdnika Amareja Stoudemireja, dobro znane igralce kot so Curtis Jerrells, Terrence Kinsey, Yotam Halperin in Lior Eliyahu, je v Ljubljani zagotovo velik favorit, a Zmaji bodo naredili vse, da presenetijo.

Varovanci dobro znanega italijanskega trenerja Simoneja Pianigianija so na prvi tekmi 7Days EuroCupa na gostovanju premagali Valencio 81:77. Osvojili so superpokal z zmago nad Maccabijem, v domačem prvenstvu pa so po dveh krogih še neporaženi.

Vstopnice lahko kupite v klubski spletni trgovini ali preko www.mojekarte.si ter njihove prodajne mreže. Več informacij o ponudbi vstopnic si lahko ogledate na uradni strani KK Union Olimpija.

Gašper Okorn, trener Uniona Olimpije: "Hapoel Jeruzalem je vrhunska ekipa, ki je vse to potrdila z osvojitvijo izraelskega super pokala z zmago nad Maccabijem, zmago v prvem krogu 7Days EuroCupa na gostovanju v Valenciji. Pogled na njihov spisek igralcev in trenerja Pianigianija pove vse o čem govorim. V tem trenutku je Hapoel velikanski favorit v Ljubljani. Naša naloga je, da dvignemo glave, stopimo skupaj, odigramo po naših najboljših močeh, predvsem pa si želim, da pred domačo publiko končno pokažemo pravi obraz. Mislim predvsem na karakter in borbenost. Poskusili bomo nuditi čim boljši odpor vrhunski ekipi iz Jeruzalema in v okoliščinah vzeti ponujeno."

Blaž Mesiček, igralec Uniona Olimpije: "Hapoel igra hitro in agresivno košarko. Imajo veliko zvezdnikov na katere se bomo poskušali čim bolje pripraviti. Poskušali bomo presenetiti. Upamo na najboljše."