Hvala, Air Milko!

V sredo, 28.10. ob 20.30 bo v Stožicah srečanje EuroCupa imelo poseben pomen - posvečeno v poklon legendarnemu Marku Miliću!

Hvala, Air Milko!

V sredo, 28.10. ob 20.30 je v Stožicah na sporedu tekma 3. kroga EuroCupa, ko se bo mlada ekipa Zmajev zoperstavila nemškemu Telekom Baskets Bonnu. Ljubljančani se bodo borili za drugo zmago v tem tekmovanju.

Srečanje bo imelo prav poseben pomen, saj bo posvečeno v poklon legendarnemu bivšemu igralcu Uniona Olimpije Marku Miliću, ki je pred dnevni oznanil konec igralske poti! Pod strop stožiške dvorane bomo dvignili legendarno številko 12, ki je skozi svojo izjemno kariero navduševala številno publiko v Sloveniji, Evropi in Ligi NBA. Air Milko je bil kot košarkar idol številnih mladih v Sloveniji in Evropi predvsem zaradi svoje atraktivnosti, košarkarskega znanja in izjemnega karakterja izven parketa.

Vsem obiskovalcem se poleg dobre košarke obeta tudi zanimiv večer ob parketu, saj smo za njih pripravili številne nagradne igre, kot so Triglav met s sredine za 5000 EUR, Unionov kavč selektor, delil se bo gratis čips San Carlo in še mnoga druga presenečenja. Manjkale ne bodo tudi Zmajčice in Zmajček!

Vse navijače Uniona Olimpije in druge košarkarske navdušence vabimo, da se tekme udeležijo, podprejo mlado slovensko ekipo Uniona Olimpije v EuroCupu, hkrati pa s prisotnostjo izkažejo spoštovanje do legendarnega igralca in kapetana Uniona Olimpije ter slovenske reprezentance!

V slogu Milkota – Ajd, se vidmo na tekmi!


Vstopnice za srečanje se prodajajo na vseh prodajnih mestih Eventima po Sloveniji in preko spletnega mesta www.eventim.si. Priporočamo nakup vstopnic na bencinskih črpalkah Petrol. Vstopnice lahko kupite tudi na dan tekme na blagajnah pred dvorano Stožice - odprte so dve uri pred začetkom tekme!


Marko Milić uradno končal igralsko kariero - 14.10.2015