Jesenski FNZ v BTC City Ljubljana!

V soboto in nedeljo bo v BTC City Ljubljana že 24-ič zapored tradicionalno potekalo odmevno nakupovalno doživetje za vse generacije.

V soboto, 17., in v nedeljo, 18. oktobra, bo v BTC City Ljubljana že 24-ič zapored tradicionalno potekalo odmevno nakupovalno doživetje za vse generacije. Za pristen zabavno-nakupovalni utrip bodo poskrbele atraktivne ugodnosti. Te so rdeča nit Festivala nakupov in zabave, ki je vsakič priljubljen dogodek za okoli 170.000 ljubiteljev nakupovalnih doživetij. Oba festivalna dneva, ko bosta dogajanje soustvarjala Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav, bo za energičen naboj poskrbelo še pestro dogajanje na različnih lokacijah.

Nakupovalni vikend bodo popestrili glasba, moda, kulinarika, šport in smeh

Na glavnem prizorišču na trgu med Dvorano A in Tržnico BTC City bodo v središču glasba, moda in kulinarika. Obiskovalci se bodo na dneva lahko naužili carskega praženca ter dveh tipičnih kulinaričnih spremljevalcev jesenskega časa – kostanja in kuhanega vina. V soboto se za športne navdušence obeta olimpijska urica z Olimpijskim komitejem Slovenije in predstavitev Športnega centra Millenium.

Na svoj račun bodo prišli ljubitelji plesa in tradicije, saj si bodo na glavnem prizorišču lahko ogledali nastope plesnih talentov iz Libero dance centra in Folklorne skupine Emona. Za obiskovalce so pripravljene še druge zabavne aktivnosti, denimo kolo sreče, zgodil se bo »flash mob« za čarovnice, potekala pa bo tudi modna revija, kjer se bodo obiskovalci lahko seznanili z jesensko-zimskimi trendi. Svojo srečo bodo obiskovalci na kolesu sreče lahko preizkušali še v nedeljo.

Na Trgu mladih bo Optika Clarus obiskovalcem nudila brezplačno kontrolo vida in dodatne promocijske aktivnosti. Poskrbljeno pa bo tudi za smeh, saj SiTi Teater pripravlja dve zabavni poslastici. Na sobotni večer bo na sporedu komedija TAK SI s Klemnom Slakonjo in Tadejem Tošem. Perica Jerković bo z monokomedijo Zgodovina selfi butla zablestel v nedeljo.

Obeta se nepozabni vikend za najmlajše

Veliko aktivnosti na oba festivalna dneva bo namenjenih najmlajšim. V Baby Centru bodo otroci lahko vrteli kolo sreče, si poslikali obraz in se družili s Štorkom. V Otroškem centru Beti in Cej bo v soboto potekala otroška milnata delavnica, dan kasneje pa pravljične urice in izdelovanje lutk. V Dvorani A se bodo otroci oba dneva lahko udeležili Lingulinih pravljičnih uric in delavnic ter obiskali prometni poligon Zavarovalnice Triglav s simpatično maskoto Kuža Pazi. Otroci, starejši od 3. let, si bodo prvi festivalni dan v SiTi Teatru ogledali predstavo Gledališče iz kovčka, v nedeljo pa še kabaret Čuk na palici. Na glavnem prizorišču na trgu med Dvorano A in Tržnico BTC City bo za otroke organizirana še baletna urica.