Letos vas peljemo v Zadar!

Vsem imetnikom kartice Moja Union Olimpija pripravljamo sedaj že tradicionalno brezplačno potovanje na tekmo Lige ABA. V sezoni 2016/2017 vas peljemo v košarkarsko mesto Zadar

Da bodo možnosti za prijavo za vse člane čim bolj enake, smo letos naredili nekaj sprememb, zato pozorno preberite vsa spodnja navodila.

POGOJI PRIJAVE: Članstvo v klubu Moja Union Olimpija – to so kupci sezonske vstopnice Moja Union Olimpija za sezono 2016/2017 ali kupci članstva Moja Union Olimpija 2016/2017. Ena kartica Moja Union Olimpija velja za enega prijavljenega – lastnika kartice.

NAČIN PRIJAVE: Prijave bomo začeli sprejemati v četrtek, 2.3. ob 12.00 na e-naslov: moja@union.olimpija.com (popolna prijava naj vsebuje: ime, priimek, telefonska številka, številke bar kode na kartici za vsakega prijavljenega). Upoštevali bomo le e-maile, ki bodo vsebovali maksimalno 2 prijavljeni osebi (morebitna tretja, četrta, itd. se morajo prijaviti v ločenem e-mailu!). Prijave bomo sprejemali do zapolnitve mest na avtobusu, ki so omejena na 45. Nepopolnih prijav ne bomo upoštevali. Vsi, ki se boste pravočasno prijavili, boste prejeli povratni e-mail, da ste se uspešno prijavili, tistim, ki vam to ne bo uspelo, pa vam bomo poslali sporočilo, da vaša prijava žal ni bila uspešna, in da ste v čakalni vrsti, ob morebitnih odpovedih.

Potovanje organiziramo v sodelovanju s turistično agencijo Kompas!

PROGRAM POTOVANJA
Vključeno: Avtobusni prevoz na relaciji Ljubljana – Zadar – Ljubljana, cestne in parkirne pristojbine, 1 nočitev z zajtrkom v  hotelu  3*  v dvoposteljnih sobah, ogled mesta po programu (brez vstopnin), vodenje, vstopnica za tekmo Zadar – Union Olimpija (Liga ABA), organizacija in izvedba potovanja.
Odhod: v soboto, 11.3.2017 ob 8.00 na spodnjem parkirišču v Tivoliju
Čas potovanja: 2 dni (1 nočitev)
 

1. dan: sobota, 11.3. 2017, Ljubljana - Zadar

Zbirališče potnikov na spodnjem parkirišču pred Halo Tivoli ob 8.00 zjutraj. Odhod avtobusa mimo Novega mesta do mejnega prehoda Bregana. Po opravljenih obmejnih formalnostih nadaljevanje vožnje mimo Zagreba, po avtocesti proti Zadru. Prihod do hotela kjer bivajo igralci Union Olimpije v popoldanskih urah.  Kratko srečanje in druženje z igralci.  Sledi odhod do hotela in nastanitev. Zvečer odhod do mesta, zabava v enem izmed lokalov ali klubov, kjer se bomo zabavali do jutra. Nočitev.

2. dan: nedelja, 12.3.2017, Zadar - Ljubljana

Po zajtrku opcijski ogled znamenitosti Zadra. Pristaniško mesto ima bogato spomeniško dediščino. Ogledali si bomo znamenite morske orgle, ki so bile v letu 2006 nagrajene z nazivom najboljši javni urbani prostor. Sprehodili se bomo po starem mestnem jedru. Ogledali si bomo tudi ostanke rimskega foruma, ki ležijo v neposredni bližini. Nekaj prostega časa tudi za kavo. Proti doplačilu možnost organiziranega kosila. Pozno popoldne odhod v dvorano Krešimir Ćosić in ogled tekme Lige ABA – Zadar : Union Olimpija (ob 19.00).  Po končani tekmi odhod avtobusa proti Ljubljani.  Predviden prihod v Ljubljano v poznih večernih urah.