Obvestilo za obiskovalce

Vse obiskovalce današnje tekme med Petrol Olimpijo in Rogaško obveščamo o možnosti povečanega prometa in gneče na parkiriščih v Tivoliju.

Vse obiskovalce današnje tekme Lige Nova KBM: Petrol Olimpija – Rogaška (v petek, 1.12. ob 19.00 v Hali Tivoli) naprošamo, da v izogib gneči na parkiriščih v Tivoliju za prihod na srečanje v kolikor je mogoče uporabijo javni prevoz LPP, ki je z vstopnico brezplačen na dan tekme (dve uri pred srečanjem) ter po srečanju.

Parkirišča v Tivoliju bodo na voljo kot po navadi, a bo zagotovo nekoliko povečan promet, saj je v centru mesta napovedan prižig prazničnih lučk in ostale osvetlitve (ob 17.15).

Vstopnice za tekmo 8. kroga Lige Nova KBM: Petrol Olimpija - Rogaška (v petek, 12.1. ob 19.00 v Hali Tivoli) so že v prodaji preko spleta www.shop.olimpija.com in na prodajnih mestih mojekarte.si. Vstopnice za tekme lahko kupite tudi na Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Blagajna v Hali Tivoli se odpre uro pred začetkom srečanja.

Vabljeni ste na tekmo v Halo Tivoli po prižigu lučk, potem pa na praznične sejme na Bregu, Prešernovem, Pogačarjevem in Kongresnem trgu ter Cankarjevem nabrežju.