ČLANSTVO: Peljemo vas v Beograd!

Vsem zvestim privržencem Petrola Olimpije pripravljamo tradicionalno brezplačno potovanje na tekmo Lige ABA. Tokrat vas bomo v sezoni 2017/2018 peljali v Beograd!

Vsem zvestim privržencem Petrola Olimpije pripravljamo tradicionalno brezplačno potovanje na tekmo Lige ABA. Tokrat vas bomo v sezoni 2017/2018 peljali v Beograd!

Da bodo možnosti za prijavo za vse člane čim bolj enake, vam predstavljamo navodila.

POGOJI PRIJAVE: Članstvo v klubu Moja Petrol Olimpija – to so kupci sezonske vstopnice KK Petrol Olimpija za sezono 2017/2018 ali kupci članstva Moja Petrol Olimpija 2017/2018. Ena kartica Moja Petrol Olimpija velja za enega prijavljenega – lastnika kartice.

Člansko kartico Moja Petrol Olimpija lahko kupite v spletni trgovini!

NAČIN PRIJAVE: Prijave bomo začeli sprejemati v petek, 23.2. ob 12.00 na e-naslov: moja@petrol.olimpija.com (popolna prijava naj vsebuje: ime, priimek, telefonska številka, številke bar kode na kartici za vsakega prijavljenega). Upoštevali bomo le e-maile, ki bodo vsebovali maksimalno dve prijavljeni osebi (morebitna tretja, četrta, itd. se morajo prijaviti v ločenem e-mailu!). Prijave bomo sprejemali do zapolnitve mest na avtobusu, ki so omejena na 50. Nepopolnih prijav ne bomo upoštevali. Vsi, ki se boste pravočasno prijavili, boste prejeli povratni e-mail, da ste se uspešno prijavili, tistim, ki vam to ne bo uspelo, pa vam bomo poslali sporočilo, da vaša prijava žal ni bila uspešna, in da ste v čakalni vrsti, ob morebitnih odpovedih.

Maksimalno število prijav je 50. V kolikor do 26.2., do 16.00 ne bomo zbrali minimalnega števila prijav (to je 40 potnikov), potovanje žal odpade!

Potovanje organiziramo v sodelovanju s turistično agencijo Kompas!

PROGRAM POTOVANJA
Vključeno: Avtobusni prevoz na relaciji Ljubljana – Beograd – Ljubljana, cestne in parkirne pristojbine, 1 nočitev z zajtrkom v  hotelu  3*  v dvoposteljnih sobah, ogled mesta po programu (brez vstopnin), vodenje, vstopnica za tekmo FMP – Petrol Olimpija (Liga ABA), organizacija in izvedba potovanja.
Odhod: v soboto, 3.3.2018 ob 7.00 na spodnjem parkirišču v Tivoliju
Čas potovanja: 2 dni (1 nočitev)

1. dan: sobota, 3.3. 2018, Ljubljana – Beograd, ogled tekme
Zbirališče potnikov na spodnjem parkirišču pred Halo Tivoli ob 7.00 zjutraj. Odhod avtobusa mimo Novega mesta do mejnega prehoda Bregana. Po opravljenih obmejnih formalnostih nadaljevanje vožnje mimo Zagreba, po avtocesti proti Beogradu. Po prihodu v Beograd sledi prijava v hotelu in prosto do odhoda na tekmo FMP – Petrol Olimpija, s pričetkom ob 19.00. Po tekmi čas za zabavo v vedno zanimivem Beogradu.

2. dan: nedelja, 4.3.2018, Beograd - Ljubljana
Po zajtrku v hotelu, prosto do predvidoma 12.00 nato sledi odhod iz Beograda. Prihod v Ljubljano bo v večernih urah.