Petrol Olimpija na Planet TV

Prenos vseh tekem lige ABA si bodo lahko gledalci ogledali na Planet 2, kjer bo ob ponedeljkih ob 20.00 na sporedu tudi posebna košarkarska oddaja Zicer.

Prenos vseh tekem Lige ABA si bodo lahko gledalci ogledali na Planet 2, kjer bo ob ponedeljkih ob 20.00 na sporedu tudi posebna košarkarska oddaja Zicer. Oddajo bosta vodila Miran Tišič in Damjan Medica.

Na programu Planet 2 bomo prenašali vse tekme Lige ABA, prva bo na sporedu že v petek, 29. septembra, ob 18.00 (Cedevita – FMP). Večino tekem bo komentiral znan košarkarski poznavalec in športni novinar Luka Šefic, komentatorsko mesto pa bodo poleg njega prevzeli tudi športni novinarji Planet TV in Siol.net Matej Podgoršek, Lojze Grčman, Rok Kovačič in Martin Pavčnik.

Poleg prenosov bo na Planet 2 vsak ponedeljek ob 20.00 tudi posebna enourna košarkarska oddaja Zicer, v kateri bodo gledalci izvedeli vse podrobnosti o ligi ABA, voditelja Miran Tišič in Damjan Medica pa bosta gostila tudi zanimive goste iz košarkarskega sveta. Prvi Zicer bo na sporedu v ponedeljek, 2. oktobra, ob 20.00, v njem pa bosta voditelja prek pogovora z igralci, trenerjem ter vodstvenim kadrom kluba Petrol Olimpija predstavila trenutno stanje v našem najboljšem klubu. Gosta v studiu bosta Matej Erjavec, predsednik Košarkarske zveze Slovenije, ter trenerska legenda Zmago Sagadin.

Liga ABA je mednarodna košarkarska klubska liga, ki združuje najboljše košarkarske klube Bosne in Hercegovine, Črne gore, Makedonije, Slovenije, Srbije in Hrvaške. V ABA Ligi se kalijo največji košarkarski talenti na Balkanu in je tako odlična odskočna deska za mlade, ki nato postopoma napredujejo v močnejše evropske klube in celo v najmočnejšo ameriško ligo NBA.

Planet 2 je pri operaterju Telekom Slovenije na programskem mestu 22 in 23 (Planet 2 HD), pri Telemachu na programskem mestu 15 in 176 (Planet 2 HD), pri T-2 pa na programskem mestu 14 in 260 (Planet 2 HD).