Po podaljšku zmaga Partizana 86:85

Union Olimpija je v 5. krogu Lige ABA izgubila po podaljšku na gostovanju pri beograjskem Partizanu 86:85. Odlična predstava ni bila dovolj za presenečenje.

Union Olimpija je v 5. krogu Lige ABA izgubila na težkem gostovanju pri še neporaženem beograjskem Partizanu 86:85 po podaljšku. Ljubljančani so vodili večji del srečanja, na koncu pa so v končnici domačini prišli preko trojke Vanje Marinkovića do zmage. statistika

Zmaji že v torek potujejo v Nemčijo, kjer jih v sredo, 19.10. ob 19.30 čaka 7Days EuroCup tekma proti Ratiopharm Ulmu.

Gregor Hrovat, igralec Uniona Olimpije: "Zelo težka tekma. Čestitke Partizanu za zmago. Na koncu nismo imeli sreče. Že tretja tekma v tej sezoni, da smo izgubili za točko. Upam, da bo v prihodnosti sreča na naši strani. Kar je bilo, je bilo, Partizan je bil na koncu boljši."

Gašper Okorn, trener Uniona Olimpije: "Čestitke Partizanu za zmago. Težko karkoli pametnega rečem po takšni tekmi. Odločila je ena žoga. Mislim, da bi morali že v rednem delu zmagati srečanje. Naredili smo vse kar je bilo v naši moči. Kontrolirali smo Partizan, da ni prišel do serije točk, da se ni razletel. To je bila naša prva ideja pred tekmo in na tem smo gradili. V napadu smo odigrali korektno tekmo. Mogoče bi se morali boljše odzvati pri nekih detajlih, npr. pri skoku v prvem polčasu. Morali bi zadržati prednost plus osem, da bi prišlo do lažje končnice."

Video