Po presenečenje v Beograd

Union Olimpija bo v 5. krogu Lige ABA v nedeljo, 16.10. ob 17.00 gostovala v Beogradu pri Partizanu.

Union Olimpija v 5. krogu Lige ABA gostuje pri beograjskem Partizanu. Srečanje je na sporedu v nedeljo, 16.10. ob 17.00 v dvorani Aleksandra Nikolića. Union Olimpija se je na pot v Beograd odpravila po zmagi v 2. krogu Lige Nova KBM včeraj na Polzeli (80:78).

Zmaji so v zadnjem krogu Lige ABA v Hali Tivoli bili boljši od črnogorskega Mornarja (81:72). Partizan, ki je še neporažen, je v zadnjem krogu Lige ABA bil boljši od Karpoš Sokolov (84:77).

Za tekmo v Beogradu je vprašljiv Jure Pelko, ki si je včeraj zvil gleženj.

Gašper Okorn, trener Uniona Olimpije: "Partizan je odlično začel sezono v Ligi ABA z rezultatom 4:0. Igrajo hitro in agresivno, na domačem parketu še toliko bolj izrazito. Prepuščamo jim vlogo favorita. Želimo si odigrati dobro in čvrsto srečanje, predvsem z željo, da bi znali odgovoriti na vse karakteristike, ki jih krasijo. Želimo se jim dobro zoperstaviti, saj v Beograd odhajamo brez bele zastave in z željo po presenečenju."

Blaž Mesiček, igralec Uniona Olimpije: "Mislim, da smo maksimalno pripravljeni. Tekma bo težka, saj nas čaka nabito polna dvorana. Naredili bomo vse, da presenetimo Partizana v Beogradu."