Popraviti napake s prve tekme

Union Olimpijo jutri, v nedeljo, 15.5. ob 18.00 v Šentjurju čaka druga tekma četrtfinala Lige Nova KBM.

Union Olimpijo jutri, v nedeljo, 15.5. ob 18.00 čaka druga tekma četrtfinala Lige Nova KBM proti državnemu prvaku Tajfunu. Zmaji v četrtfinalu Lige Nova KBM vodijo z rezultatom 1:0 v zmagah in bodo v Šentjurju imeli priložnost, da si z zmago priborijo polfinale.

Naloga bo vse prej kot lahka, kar je pokazala že prva tekma, ki je bila odločena v končnici (78:74). Srečanje v Šentjurju bo v neposrednem TV prenosu na Šport TV.

Dejan Mihevc, trener Tajfuna: "Vem, da nas v Hruševcu čaka odlično vzdušje ter da nam bodo navijači dali dodatno energijo, ki jo potrebujemo. Tekmo bomo morali odigrati sproščeno in borbeno. Verjamem, da se lahko na koncu vsi skupaj veselimo."

Gašper Potočnik, trener Union Olimpije: "Zavedamo se, da nas v Šentjurju čaka zelo težka tekma. Tajfun je še enkrat več dokazal, da je dobra ekipa, ki je trenutno tudi zelo dobro pripravljena. Mi bomo morali popraviti napake, ki smo jih delali na prvi tekmi. Verjamem, da bomo naredili vse, da si že v Šentjurju priborimo napredovanje."