Popravni izpit v Stožicah

Union Olimpijo že jutri, v ponedeljek, 23.5. ob 18.00 v Stožicah čaka 2. tekma polfinala Lige Nova KBM. Priložnost za izenačenje v zmagah.

Union Olimpijo jutri, v ponedeljek, 23.5. ob 18.00 v Stožicah čaka 2. tekma polfinala Lige Nova KBM. Ljubljančani so bili na prvi tekmi v Laškem neuspešni (74:61) in imajo tokrat priložnost za popravni izpit.

V polfinalu Lige Nova KBM se igra na dve dobljeni tekmi, kar pomeni, da ima Zlatorog v Stožicah že prvo priložnost za preboj v veliki finale. Zmaji, ki so v Laškem prikazali preveč mehko in neodločno predstavo, bodo imeli priložnost, da se oddolžijo za poraz in izsilijo tretjo tekmo.  

Vstopnice za 2. tekmo polfinala Lige Nova KBM so že v prodaji preko www.eventim.si in na vseh prodajnih mestih Eventima po Sloveniji. Blagajna v Stožicah se odpre dve uri pred začetkom tekme. Vabljeni v Stožice!

Gašper Potočnik, trener Uniona Olimpije: "Na drugi tekmi moramo prikazati bolj čvrsto, odločno in agresivno predstavo, če želimo biti uspešni. Popraviti moramo določene napake s prve tekme. Od samega začetka se jim moramo zoperstaviti bolj odločno ter agresivno predvsem pri skoku in v napadu. Verjamem, da bomo prikazali veliko boljšo igro in popolnoma drugačen obraz."

Aleš Pipan, trener Zlatoroga Laško: "Sobotna tekma je mimo in zmaga pomeni samo 1:0 zato nič še ni dokončano in bomo mogli v ponedeljek odigrati še eno tako tekmo."