Poraz s Šenčurjem 76:74

Petrol Olimpija je v 6. krogu Lige Nova KBM izgubila na gostovanju v Šenčurju 76:74.

Petrol Olimpija je na gotovanju v 6. krogu Lige Nova KBM izgubila v Šenčurju z rezultatom 76:74. Čeprav so gostitelji večji del tekme zaostajali za državnimi prvaki, so v ključnih minutah znali izkoristiti premoč domačega igrišča in na koncu so slavili z minimalno prednostjo. Pri domačih je bil z 19 točkami najboljši Dino Murić, pri PEtrol Olimpiji je Gregor Horvat dosegel 18 točk. statistika

Na naslednji tekmi se bo Petrol Olimpija pomerila z MZT Skopjem v Ligi ABA. Srečanje je na sporedu v nedeljo, 12.11. ob 21.00 v Stožicah.

Rade Mijanović, trener Šenčurja Gorenjske gradbene družbe: "Večji del tekme smo zaostajali, vendar se kljub temu nismo predali. Verjeli smo v preobrat in na koncu premagali aktualne državne prvake. Iz srce čestitam svojim igralcem, prav tako pa košarkarjem Petrola Olimpije na pošteni borbi."

Gašper Okorn, trener Petrol Olimpije: "Čestitam Šenčurju za borbeno igro. Zmago so si na koncu zaslužili. Bili smo preslabi, da bi se v določenih trenutkih tekme odlepili na varno razdaljo, zato smo bili na koncu tudi kaznovani."