Postani del družine KK Cedevita Olimpija!

V KK Cedevita Olimpija smo začeli z zbiranjem prostovoljcev, ki bodo v prihajajoči tekmovalni sezoni 2020/21 postali del družine Zmajev, in pomagali pri organizaciji domačih tekem v Areni Stožice.

Prostovoljci so nepogrešljivi del organizacije vseh večjih športnih prireditev. Enako velja za domače tekme članskega moštva Cedevite Olimpije, ki se v obdobju tekmovalnega premora že pripravlja na tekmovalno sezono 2020/21.

Prav prostovoljci so pomembni akterji, ki so velikokrat ključni za izvedbo športnih tekmovanj na številnih področjih. Prostovoljci bodo lahko pri organizaciji domačih tekem Cedevite Olimpije pomagali na naslednjih delovnih področjih:

  • Info točke,
  • Promocija,
  • Usmerjanje navijačev,
  • Podpora organizatorjem domačih tekem,
  • Mediji.

Lastnosti pravega prostovoljca so prijaznost, ustrežljivost, zanesljivost in fleksibilnost, želimo pa si, da se nam pridruži veliko košarkarskih zaljubljencev, ki so glasni navijači Zmajev.

Starostna omejitev za prijavo je 18 let, mlajši pa se lahko prijavijo le v skupini in s spremstvom odgovorne polnoletne osebe. Svojo prijavo lahko posredujete na mail@cedevita.olimpija.com, v sporočilu pa zapišite svoje ime, priimek in telefonsko številko ter kontaktnim podatkom dodajte še področje, na katerem želite priskočiti na pomoč. Zaželen je tudi življenjepis.

Prijave zbiramo do 21. junija 2020!