Potočnik: Narediti vse, da tekmo dobimo!

Union Olimpija bo v 5. krogu EuroCupa v sredo, 11.11. ob 20.30 v Stožicah gostila nemški EWE Baskets Oldenburg.

Union Olimpija bo v 5. krogu EuroCupa v sredo, 11.11. ob 20.30 v Stožicah gostila nemški EWE Baskets Oldenburg. Ljubljančani bodo naskakovali svojo tretjo zmago v tem tekmovanju. Za obe ekipi gre za izjemno pomembno srečanje, saj so Nemci trenutno z zgolj eno zmago na zadnjem mestu v skupini. Z morebitno zmago Uniona Olimpije bi se Ljubljančani nekoliko bolj približali mestom, ki vodijo v drugi del tekmovanja.

TV prenos srečanja bo na Šport TV!

Vstopnice za srečanje so že v prodaji preko prodajnega sistema Eventim. Blagajna v Stožicah se odpre dve uri pred začetkom tekme!

VIDEO - Trener Potočnik
VIDEO - Blaž Mahkovic


Gašper Potočnik, trener Uniona Olimpije: "Oldenburg je dobra ekipa, ki mogoče ni toliko atletska in hitra, kot smo do sedaj opozarjali pred tekmami EuroCupa. Če hočete, lahko rečemo, da igrajo nekoliko bolj evropsko košarko, saj imajo trenerja, ki prihaja s prostora bivše države. Oldenburg je praktično sestavljen iz samih tujcev, ki pa so zelo kvalitetni. Čaka nas težka tekma in narediti moramo vse v naši moči, da tekmo dobimo."

Blaž Mahkovic, igralec Uniona Olimpije: "Oldenburg je trenutno na zadnjem mestu v skupini, ampak se moramo zavedati, da je naša skupina zelo izenačena. Vsak lahko premaga vsakega. Gre za dobro ekipo, ki ima kar nekaj odličnih strelcev z razdalje, zato so lahko izjemno neugoden nasprotnik."