Prikazati bolj konstantno igro

Union Olimpijo jutri, v ponedeljek, 31.10. ob 21.00 v Skopju čaka tekma 7. kroga Lige ABA. Nasprotnik bodo Karpoš Sokoli.

Union Olimpija bo v ponedeljek, 31.10. ob 21.00 gostovala v Skopju pri Karpoš Sokolih. Gre za srečanje 7. kroga Lige ABA. Ljubljančane čaka pomemben, a izjemno naporen teden, saj bodo kar osem dni od doma. Na gostovanju pri skopskih Sokolih si želijo prikazati predvsem bolj konstantno predstavo.

Iz Skopja bodo Zmaji v torek v zgodnjih jutranjih urah leteli v Valencijo (Skopje – Beograd – Amsterdam – Valencia), kjer jih v sredo, 2.11. ob 20.30 čaka tekma 7Days EuroCup.

Iz Španije se vračajo nazaj v Makedonijo, kjer jih v nedeljo, 6.11. ob 17.00 čaka tekma z MZT Skopje Aerodromom. V ponedeljek se Zmaji ob 16.00 vrnejo v Slovenijo in že isti dan (ponedeljek, 7.11.) ob 18.45 v Stožicah pričakujejo Zlatorog Laško v Ligi Nova KBM.

Gašper Okorn, trener Uniona Olimpije: "V Skopju proti Karpoš Sokolom želimo odigrati bolj konstantno, brez večjih nihanj v naši igri. Vhod v tekmo mora biti dovolj agresiven, saj je to naš kroničen problem. Na tem moramo začeti graditi. Če smo dovolj agresivni, lahko igramo z vsakim nasprotnikom. Želimo si zmage v gosteh."

Jure Pelko, igralec Uniona Olimpije: "Predvsem v obrambi se moramo od začetka tekme odzvati kot v drugem polčasu naše zadnje v slovenski ligi. Želimo si zmage v Skopju."