Sezonske vstopnice so še vedno v prodaji!

Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v sredo, 2. oktobra, v Areni Stožice odigrali prvo domačo tekmo v mednarodnem tekmovanju 7Days EuroCup v novi tekmovalni sezoni. Sezonske vstopnice za ogled vseh domačih tekem Zmajev pa so še vedno na voljo!

Moštvo Cedevite Olimpije bo v prihajajoči tekmovalni sezoni nastopalo v petih tekmovanjih. V prvem delu sezone bodo izbranci glavnega trenerja Slavena Rimca na domačih tekmah na parket stopili v Ligi ABA ter 7Days EuroCupu. Tekmovanju v slovenskem državnem prvenstvu se bodo Zmaji pridružili v drugem delu sezone, ki se začne februarja prihodnje leto, enako pa velja za Pokal Spar, ki ga bodo ljubljanski košarkarji začeli v četrtfinalu.

NAKUP SEZONSKIH VSTOPNIC (SEZONA 2019/20)

Novo tekmovalno sezono bodo Ljubljančani odprli v Zagrebu na Superpokalu Lige ABA, v sredo, 2. oktobra, pa jih ob 19.30 v Areni Stožice čaka domača premiera na evropskem parketu proti turški Darušafaki.

Vse domače tekme Zmajev si lahko navijači z nakupom sezonske vstopnice ogledajo brezplačno, ob tem pa bodo kupci sezonskih vstopnic deležnih številnih ugodnosti, ki jih ponuja nakup sezonske vstopnice.

UGODNOSTI OB NAKUPU SEZONSKE VSTOPNICE

Nakup vstopnic je mogoč v spletni trgovini KK Cedevita Olimpija Ljubljana, na vseh bencinskih servisih Petrol in na prodajnih mestih Moje karte.