V soboto ob 17.00 s Cedevito v Hali Tivoli

Petrol Olimpijo v 18. krogu Lige ABA v Hali Tivoli čaka obračun z zagrebško Cedevito. Tekma bo v soboto, 27.1. ob 17.00. Prenos srečanja bo na Planet 2.

Petrol Olimpijo v soboto, 27.1. ob 17.00 v Hali Tivoli čaka srečanje 18. kroga Lige ABA. Zmaji se bodo zoperstavili zagrebški Cedeviti, ki jo vodi slovenski trener Jure Zdovc. Zagrebčani so absolutni favoriti srečanja, saj trenutno zasedajo 3. mesto v Ligi ABA z rezultatom 13 zmag in 4 porazov. Petrol Olimpija si deli 10. mesto z rezultatom 5 zmag in 12 porazov. Na srečanju zagotovo ne bo poškodovanih Domna Lorbka (koleno) in Jana Barbariča (koleno), vprašljiv pa je tudi nastop Jana Špana, ki je zbolel. Srečanje bo v neposrednem prenosu na Planet 2.

V soboto, 27.1. vas vabimo kar na dve tekmi v legendarno Halo Tivoli! Ob 17.00 potrebuje Petrol Olimpija vašo pomoč na pomembnem obračunu v Ligi ABA, ko bomo gostili zagrebško zasedbo Cedevite. Ko boste dodobra ogreli glasilke, pa vas vabimo tudi, da si z isto vstopnico BREZPLAČNO ogledate še hokejsko tekmo, ki sledi v ledeni dvorani, HK SŽ Olimpija : Red Bull Hockey Juniors ob 19.15! Z že kupljeno vstopnico za hokej, pa si lahko BREZPLAČNO ogledate tudi košarkarski obračun! Enako velja za kupce sezonskih in paketov!

Vstopnice za tekmo 18. kroga Lige ABA: Petrol Olimpija - Cedevita Zagreb (v soboto, 27.1. ob 17.00 v Hali Tivoli) so že v prodaji preko spleta www.shop.olimpija.com in na prodajnih mestih mojekarte.si. Vstopnice za tekme lahko kupite tudi na Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji. Blagajna v Hali Tivoli se odpre uro pred začetkom srečanja.

Zoran Martić, trener Petrola Olimpije: »Po dolgem času nas čaka tudi domača tekma v Hali Tivoli. V goste prihaja zagrebška Cedevita, ki je v samem vrhu Lige ABA. Dejstvo je, da bomo poskušali narediti vse, da popravimo vtis iz zadnjih tekem. Poskusili bomo izvleči čim bolj pozitiven rezultat.«

Gregor Hrovat, igralec Petrola Olimpije: »Cedevita je zagotovo favorit srečanja, ampak naredili bomo vse, da se pred domačo publiko dobro zoperstavimo nasprotniku.«