V soboto posebna akcija v sodelovanju z NK Olimpija Ljubljana

V soboto se nam v Stožicah obeta zanimivo športno popoldne. Košarkarji Cedevite Olimpije se bodo ob 18.00 v Ligi ABA udarili s Partizanom NIS, ob 14.45 pa se bodo nogometaši Olimpije pomerili z Aluminijem.

Na stoženskem stadionu bodo lahko športni navdušenci spremljali obračun prvo- in drugouvrščene ekipe slovenskega državnega prvenstva. Tekma med nogometaši Olimpije in Aluminija se bo začela ob 14.45, šlo pa bo za pravi derbi 15. kroga državnega prvenstva.

Po zaključku nogometne tekme se bo dogajanje preselilo v stožensko dvorano, kjer se bodo košarkarji Cedevite Olimpije na dvoboju četrtega kola Lige ABA pomerili z beograjskim Partizanom NIS. Zmaji bodo skušali proti Beograjčanom zabeležiti četrto zaporedno zmago v regionalnem tekmovanju, hkrati pa poravnati račune iz finala Superpokala Lige ABA v Zagrebu.

KK Cedevita Olimpija skupaj z NK Olimpija Ljubljana za sobotno popoldne pripravlja posebno akcijo. Vsi navijači, ki bodo ob nakupu vstopnice za tekmo z Aluminijem predložili sezonsko vstopnico KK Cedevita Olimpija, ali vstopnico za ogled tekme s Partizanom NIS, si bodo lahko vstopnico za ogled nogometnega obračuna zagotovili z 20-odstotnim popustom. Hkrati pa bodo vsi, ki bodo ob nakupu vstopnice za sobotni derbi regionalnega košarkarskega tekmovanja predložili sezonsko vstopnico NK Olimpija Ljubljana ali tekmo z Aluminijem, deležni 20-odstotnega popusta ob nakupu vstopnice za ogled dvoboja Zmajev in beograjskih košarkarjev.

Vstopnice za ogled sobotnega derbija Lige ABA so že na voljo v spletni trgovini (www.shop.olimpija.com), na vseh bencinskih servisih Petrol in na vseh prodajnih mestih Moje karte. Vrata stoženske dvorane se bodo odprla 90 minut pred začetkom tekme.