V soboto v Zagrebu

Petrol Olimpijo v soboto, 4.11. ob 19.00 v Domu sportova v Zagrebu čaka srečanje 7. kroga Lige ABA. Nasprotnik bo Cedevita. TV prenos na Planet 2!

Petrol Olimpijo v 7. krogu Lige ABA čaka zahtevno gostovanje pri zagrebški Cedeviti. Srečanje z ekipo trenerja Jureta Zdovca je na sporedu v soboto, 4.11. ob 19.00 v Domu sportova v Zagrebu. Tekma bo v neposrednem TV prenosu na Planet 2. Ljubljančani, ki so še vedno brez poškodovanih Jana Barbariča in Talorja Battla, se bodo v Zagrebu zoperstavili zasedbi, ki odkrito cilja na naslov prvaka v Ligi ABA in si z rezultatom 4 zmag in 2 porazov trenutno deli 2. mesto na lestvici. Zmaji bodo poskušali priti do presenečenja in svoje tretje zmage v tem tekmovanju.

Gašper Okorn, trener Petrol Olimpije: "Cedevita je vrhunska zasedba, ki je brez dvomov med glavnimi kandidati za naslov prvaka Lige ABA. V Zagreb odhajamo neobremenjeni in se posvečamo samemu sebi. Želim si, da na gostovanju pri Cedeviti odigramo pogumno in proti kvalitetnemu nasprotniku poskusimo še izboljšati nekatere podrobnosti v naši igri. Verjamem, da lahko odigramo dobro srečanje."

Jan Špan, igralec Petrol Olimpije: "Cedevita je favorit, ampak naredili bomo vse, da se jim dobro zoperstavimo na njihovem parketu. Imajo izjemno izkušene in kvalitetne posameznike na katere bomo morali paziti v obrambi. V napadu moramo odigrati sproščeno in pametno."