V sredo bo spet pestro v Stožicah!

Union Olimpijo v sredo, 11.11. ob 20.30 v Stožicah čaka tekma EuroCupa! Za vas pripravljamo pester večer!

Union Olimpijo v sredo, 11.11. ob 20.30 v Stožicah čaka pomembna tekma v EuroCupu. V Ljubljano prihaja nemška ekipa EWE Baskets Oldenburg za katero v letošnji sezoni nastopa bivši Zmaj in slovenski reprezentant Klemen Prepelič.

Vstopnice za srečanje so že v prodaji preko prodajnega sistema Eventim. Blagajna v Stožicah se odpre dve uri pred začetkom tekme!

Za vse obiskovalce Stožic smo pripravili zanimivo dogajanje ob parketu. Ker je mesec november - je čas za »Movember« - mesec, ko si moški množično puščajo brke (ang. okrajšava »mo's«). Movember je mesec ozaveščanja o moških zdravstvenih težavah, predvsem raku na prostati in modih.

Vsem obiskovalcem se obeta zanimivo dogajanje v zelenem ringu dvorane Stožice. Pripravili vam bomo Epson foto kotiček z brčicami, Imperija make-up kotiček in darila za vse prve moške obiskovalce tekme – aktualno izdajo športnega dnevnika Ekipa SN ter kupon za brezplačni obisk v 4P Fitness Club. Na vhodu bodo mične Adecco hostese delile slasten gratis čips San Carlo za vse obiskovalce!

Med odmori tekme pripravljamo zabavne nagradne igre za vse prave moške (darila poklanjajo Beardman.si in 4P Fitness Club).

Na tekmi boste lahko sodelovali v nagradni igri Triglav met s sredine za 5000 EUR, ki jih morebitnemu srečnežu poklanja ponosni pokrovitelj kluba Zavarovalnica Triglav. Ob polčasu tekme boste lahko uživali tudi v plesni točki Plesnega studia Mademoiselle

Na srečanju bo svoje mesto pred tekmo zasedel Unionov kavč selektor, vsi obiskovalci pa bodo imeli priložnost sodelovati v žrebu, da postanejo Unionov kavč selektor na naslednji domači tekmi v Stožicah.

Vabljeni v Stožice! Vsi za Zmaje, vsi za Olimpijo!

Video