V Stožicah bo v torek živahno!

V torek se nam v Stožicah obeta pravi košarkarski spektakel. Ne le na igrišču, kjer se bo Petrol Olimpija s Sixt Primorsko borila za izenačenje po številu zmag v finalnem nizu, ampak tudi pred dvorano, v dvorani in na zelenem ringu.

Vsi navijači se boste lahko pred začetkom tekme potegovali za tri originalne drese (Marko Milić, Goran Dragić, Alen Omić) Zeleno-bele zasedbe iz preteklih sezon. Sama akcija bo potekala v zelenem ringu, med glavnim odmorom pa bo kapetan Petrol Olimpije Jan Špan izžrebal tri srečneže, ki bodo domov odšli z dresi nekdanjih velikih igralcev kluba iz Ljubljane.

Pred, med in po tekmi se boste lahko okrepčali pri stojnici Hot-Horse, ki bo za priložnost druge finalne tekme postavljena pred Areno Stožice. Po dolgem času se tako Horse Burger, ki je v času tekem v legendarni dvorani Tivoli postal stalnica vsakega navijača, vrača na obračune Zmajev.

V odmoru med prvo in drugo četrtino bo čas za nagradno igro generalnega sponzorja Petrol Olimpije, podjetja Petrol. Med glavnim odmorom se bodo predstavili mladi košarkarji Petrol Olimpije, v odmoru med tretjo in zadnjo četrtino pa bo čas za Olijev slalom.

V zelenem ringu boste že lahko pred začetkom tekme našli kotiček našega sponzorja, Špan, center mobilnosti, kjer boste lahko pobliže spoznali njihova električna kolesa S-BIKES.

Razlogov, da si obračun med Zmaji in »tigri« ogledate v Stožicah, je torej ogromno!

Vstopnice so še vedno na voljo v spletni trgovini, na vseh bencinskih servisih Petrol in na vseh prodajnih mestih Moje karte. Blagajna v Areni Stožice se odpre 60 minut pred začetkom tekme.