VIDEO: Za Cedevito Olimpijo je prvi teden pripravljalnega obdobja

Moštvo Cedevite Olimpije je v soboto sklenilo prvi teden pripravljalnega obdobja na novo sezono. V prihajajočem tednu bodo Zmaji še ostali v Ljubljani, prihodnji ponedeljek, 19. avgusta, pa sledi selitev na Roglo.

Cedevita Olimpija je uvodni teden priprav sklenila z vsemi košarkarji, ki so trenutno na voljo za trening. Na pripravah srbske moške članske reprezentance na septembrsko svetovno prvenstvo se mudi zgolj Marko Simonović, ki pa se bo moštvu Zmajev pridružil po zaključku tekmovanja na Kitajskem.

Na sredinem uvodnem treningu priprav na stoženskem parketu je sicer manjkal Ryan Boatright, ki pa je še isti dan že prispel v Ljubljano in se na treningih pridružil soigralcem.

Ekipa Cedevite Olimpije, ki bo v prihajajoči sezoni nastopala v 7Days EuroCupu, Ligi ABA in Ligi Nova KBM, predstavila pa se bo tudi na SuperPokalu Lige ABA v Zagrebu in v slovenskem Pokalu Spar, bo tudi v prihajajočem tednu ostala v Ljubljani. Prihodnji ponedeljek se bodo Zmaji preselili na Roglo, kjer jih čakajo višinske priprave, namenjene izboljšanju telesne pripravljenosti, v slovensko prestolnico pa se bodo znova vrnili konec avgusta. Na Pohorju bodo košarkarji Cedevite Olimpije odigrali tudi prvo pripravljano tekmo, več o tekmah, na katerih se bo ekipa uigravala pred začetkom sezone, pa izdamo v kratkem.

Video