VIDEO: Zmaji obiskali zvestega navijača Boštjana Štirna

Le dan po tekmi 14. kola Lige ABA proti Igokei, so se košarkarji in del strokovnega štaba članske ekipe Cedevite Olimpije odzvali na vabilo na rojstnodnevno zabavo enega od najzvestejših navijačev Zmajev Boštjana Štirna, ki je ljubljanske košarkarje povabil na druženje. Obiskali so ga Jaka Blažič, Mirko Mulalić, Mikael Hopkins, Slaven Rimac, Dragiša Drobnjak in Marko Maravič.

Boštjana Štirna je prav zagotovo vsak navijač Cedevite Olimpije, ki je kadarkoli obiskal domačo tekmo Zmajev, že videl, kako iz prve vrste spodbuja ljubljanske košarkarje, ne glede na zmago ali poraz. Boki, kot ga kličejo prijatelji, je zagrizen in zvest navijač vseh Olimpij, a prav na tekmah igre z oranžnim usnjem ga lahko opazite največkrat.

V soboto bo Boštjan praznoval rojstni dan. Zabavo pred praznovanjem rojstnega dne je Boštjan priredil že v ponedeljek, dan po tem, ko so se košarkarji Cedevite Olimpije v Stožicah na dvoboju 14. kola Lige ABA pomerili z Igokeo.

Ljubljanski Zmaji na čelu s kapetanom Jako Blažičem, ki so se mu pridružili še Mirko Mulalić, Mikael Hopkins, glavni trener Slaven Rimac, ter pomočnika glavnega trenerja Dragiša Drobnjak in Marko Maravič, so kljub dejstvu, da so trenutno v napornem ritmu treningov in priprav na naslednjega tekmeca, obiskali Boštjana in mu zaželeli vse najboljše ter ga povabili, da se jim pridruži na poti na gostovanje v Novem mestu, kjer Zmaje v marcu čaka obračun 22. kola regionalnega tekmovanja z novomeško Krko.

Video