Vsak četrtek: #ZmajevoOzadje

Z željo, da Košarkarski klub Cedevita Olimpija Ljubljana še bolj približamo navijačem, bomo v prihajajoči tekmovalni sezoni nadaljevali z akcijo, poimenovano #ZmajevoOzadje, s katero smo začeli v minuli sezoni.

Košarkarska Slovenija je z nastankom KK Cedevita Olimpija Ljubljana dobila novo poglavje v uspešni košarkarski zgodbi, ki je v začetku avgusta z začetkom priprav zakorakala v novo tekmovalno sezono. Z mislijo pri naših navijačih in podpornikih, želimo, da vsak od njih postane del mozaika, ki sestavlja KK Cedevita Olimpija Ljubljana. Del tega mozaika so prav zagotovo tudi vse digitalne platforme (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube), preko katerih lahko vsi spremljajo aktualno dogajanje v taboru Zmajev.

Dogajanje na družbenih omrežjih bo v prihodnji sezoni znova dodatno popestrila akcija #ZmajevoOzadje, preko katere se bodo lahko naši podporniki še bolj povezali s klubom.

Tako bo vsak četrtek v tekmovalni sezoni 2019/20 namenjen vsem podpornikom, ki spremljajo profil KK Cedevita Olimpija Ljubljana na Instagramu in Twitterju, saj bomo tam objavljali posebna ozadja, ki bodo lahko krasila ozadja mobilnih telefonov.

Postopek shranjevanja ozadja na mobilne telefone vseh podpornikov KK Cedevita Olimpija Ljubljana pa je povsem preprost.

Ko na Instagramovi zgodbi na profilu KK Cedevita Olimpija zagledate grafiko #ZmajevoOzadje, bodo že na sami grafiki zapisana navodila, kaj pravzaprav morate napraviti. Ko se pokaže fotografija košarkarja, fotografijo preprosto zadržite (s prstom dlani), nato pa napravite posnetek zaslona, ki se shrani na vašo mobilno napravo. Novo ozadje nato namestite po starem postopku, ki ga verjetno vsi podporniki Zmajev že poznate, za svoje mobilne naprave.

Na Twitterju si bo vsak navijač lahko ozadje preprosto shranil med ostale fotografije na mobilniku.

Ozadja bodo aktualna, glede na dogajanje v sezoni, prav zagotovo pa bo prav vsak podpornik prišel na svoj račun.

Pokažite #ZmajevoSrce z #ZmajevoOzadje vedno in povsod.