9. - 13. JULIJ - ARENA STOŽICE

Vtisi staršev po Zmajčkovem kampu 2017

Po koncu kampa 2017 je nekaj staršev poslalo svoje vtise.

Pozdravljeni.

Dan po zakljucku ze na dopustu (ki smo ga tudi zaradi Zmajckovega kampa prestavili za en dan, pa to brez slabe volje), pa bo manjkala kaksna stresica, kaksna crka zna biti napacna, ampak preprican sem, da bo bistvo ujeto.

Mislim oz sem v to preprican, da ke bil letosnji kamp dalec najboljsi, da ste izpolnili lanske obljube in presegli pricakovanja. Morda zato, ker bolj ali manj veste, da bo Olimpijina jesen malo bolj zanesljiva kot lani ali so se pac stvari poklopile. Ampak cutiti je bilo neverjetno pozitivo v zraku in prav je tako.

Sin je prihajal domov utrujen (pravilno), slabe volje zaradi porazov ali lastne slabe igre (pravilno), tudi nejevoljen zaradi kadrovskih menjav (nima kaj), ampak poln vtisov in zelje, da bi vse skupaj trajalo se dlje. Zelja je neverjetna in se vedno trdim, da se je prav zaradi Zmajckovega kampa zaljubil v kosarko in prav Zmajckov kamp skrbi, da ta ljubezen vsako leto bolj gori. Tko zelo, da zadnji dan, ko je glezenj mocno bolel, ni zelel niti slisati, da ne bi igral. Stisnil bo zobe in pomagal ekipi, kolikor bo pac lahko. In kar je najpomembneje, vsako leto znova se uci in uci in se vedno je dovolj prostora za izboljsave.

Skratka, kaj naj recem? Hvala? Dovolj in premalo. Nestetokrat hvala, da ste pod okrilje vzeli nasega in se vec kot sto drugih otrok. Hvala, da ste z njimi koristno prezivljali cas in jih ucili. Ne le kosarke, ampak biti del kolektiva. Nestetokrat hvala je, upam, dovolj. In res upam, da vam drugo leto uspe izvesti dva termina.

Hvala vsem skupaj,

vse lepo na zasluzenem dopustu,

M.S.

 

Spoštovani g. Borut in ekipa,

zahvaljujem se vam za organizacijo, izvedbo in vse ostalo kar se je dogajalo na kampu. Za našega sina je bila to krasna izkušnja in kar prehitro je  bilo konec. Kljub temu, da je bilo Juretu kar naporno, ni niti pomišljal, da bi jambral. Lepo vas je bilo videti toliko na kupu, a hkrati je bilo vse pod kontrolo. Najbolj pa se mi je v spomin vtisnil vaš odnos do otrok. Vi osebno in tudi sinov trener ste imeli tisti pravi občutek za otroke, ki jih pozitivno spodbuja in poriva k novim veščinam in izkušnjam. Videlo se je, da cenite trud vsakega posameznika. S spoštovanjem ste delali z njimi in jim hkrati jasno postavljali meje in pravila. Bravo. To ni nekaj kar bi bilo samoumevno ali enostavno.

Ob tem se vam zahvaljujem tudi za dnevna poročila, saj je bilo prav zabavno najprej slišati sinovo poročilo in potem še prebrati vaš povzetek dneva. Znate z besedami in se dotaknete nas, poslušalcev.

Še enkrat en velik hvala za pretekli teden. Želim vam kvaliteten počitek po kampu in lepo poletje.

T.M.

 

Spoštovani,

Moj sin se je že drugo leto zapored v vaši družbi imel "noro".

Ker sam že peto leto trenira nogomet in košarka ni njegov šport št. 1, mi kot staršu ob njegovem navdušenju da vedeti, da je vaše delo in ustvarjanje plod neverjetne energije in strasti, ki se je ne da opisati z besedami.

Hvala vam za nepozaben Zmajčkov košarkarski kamp 2017.

A.H.

 

Pozdravljeni vsi skupaj!

Še enkrat vse pohvale celotni ekipi za odlično izvedeno ZKK2017! 

To, da pride otrok popolnoma utrujen in nasmejan domov, da me naslednje jutro budi ob 6ih, da ja ne bo zamudil, je vredno ogromno in govori še več kot OGROMNO o kvaliteti vašega dela.

Čvsakemu in vsem, ki ste sodelovali pri pripravi ter izvedbi kampa.

S.S.

 

Spoštovani g. Borut in ekipa vseh so-zaslužnih.

HVALA. HVALA 100x, ker ste (bili) za naše mladostnike.

Izredno pozitivno me je presenetil Vaš odnos do vzgoje in spodbujanja odnosa naših otrok do sočloveka, kar ste pokazali z izborom Naj treh zmajev.

Izredno pozitivno ste me presenetili z organizacijo na visokem nivoju, kljub velikemu številu Zmajčkov, kar zagotovo ni bilo enostavno……

Z veseljem pridemo spet.

In ob takšnem delu, rezultati, pa četudi je to (samo) poletni tabor, o katerem se in se še bo, precej govorilo po Ljubljani in okolici, ne morejo in ne bodo izostali.

Absolutno podpiram Vaše delo, ga cenim, spoštujem in rečem samo: UAUUUUUUU KAPO DOL. Nadaljujte tako!

Iskreno Vam želim vse dobro in kličem na ponovno snidenje ob letu osorej.

K.M.

 

Borut in Srečko, hvala za enkratno organizacijo tako številčnega kampa, kar verjamem, da še zdaleč ni enostavno,

prav tako hvala vsem ostalim trenerjem za enkraten teden za naše malčke, ki so odnesli veliko znanja in koristnih napotkov.

Hvala tudi za vsa obvestila, fotografije in filmčke.

Za njimi je res nepozaben  Zmajčkov kamp!!!

Lep pozdrav vsem skupaj!

J.K.

 

Fantastično, vrhunsko, nepozabno ….. Čestitke celotni ekipi Zmajčkovega kampa za vrhunsko opravljeno delo. Pet dni nepozabnih treningov, tekem, druženja ….. Vrhunska organizacija in predano delo trenerjev je tisto, kar naredi Zmajčkov kamp NAJBOLJŠI!!!!!

G.A.

 

Spoštovani!

Najlepša hvala tudi vam, vsem vam. Tudi nam, staršem, veliko pomeni, da se naši otroci odlično počutijo pri vas in tako vemo, da so v dobrih in varnih rokah. MI prav gotovo pridemo tudi naslednje leto. Ker je to največja želja našega sina. Že danes namreč komaj čaka, kdaj bo naslednje leto.

To pa pove vse, kajne?

Zato še enkrat, hvala vsem vam in hvala trenerju Janiju Kuclarju!

K.C.

 

Borut,

Zahvala Borut najprej vam za celoten trud in entuziazem, ki ga prenašate na naše otroke! V Sloveniji in Svetu si lahko samo želimo takih učiteljev in trenerjev!! Pred vami je bogata strokovna pot z veliko uspehi, ki se že kažejo danes in se bodo kazali tudi v prihodnje. Starši in gledalci smo vam in vam bomo za to še kako hvaležni!

Seveda zahvala tudi vsem ostalim trenerjem in organizatorjem. Vse dobro vsem skupaj želim v upanju, da se še kdaj srečamo.

Lep dan še naprej!

G.J.